Lunchkaart

11.30 - 15.00 uur

soepen

belegd

brood

Keuze uit: wit of bruin brood

hoofd

afbeelding-brood

Tosti

salades

Als voorgerecht

maaltijdsalades

Onze salades worden geserveerd met brood van Bakkerij Teun en kruidenboter.

Dinerkaart
17.00 - 21.00 uur

voorgerechten

Soepen

onze soepen worden geserveerd met brood van Bakkerij Teun en kruidenboter.

Salades

Onze salades worden geserveerd met brood van Bakkerij Teun en kruidenboter.

hoofdgerechten

vlees | vis | vega

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met
bijpassende garnituren.

maaltijdsalades

Onze salades worden geserveerd met brood van Bakkerij Teun en kruidenboter.

gerechten

voor de kleintjes

nagerechten

Onze producten & leveranciers

NATUURVLEES

Vlees van eigen bodem
Natuurvlees is gecertificeerd twee sterren beter leven rundvlees afkomstig van Nederlandse runderen die zijn ingezet voor het beheer van de natuur. Het vlees is een 100% Nederlands product van eigen bodem; dat betekent dat het rund is geboren, gemest, geslacht en uitgesneden in Nederland. De vrouwelijke runderen grazen in de nationale parken, bossen, polders en uiterwaarden.

Ecologisch en duurzaam vlees
Natuurvlees zorgt voor een verbetering van de biodiversiteit in de natuurgebieden. De kuddes grazen in de natuurgebieden om de vegetatie open te houden en zorgen voor het behoud van het natuurgebied en brengen een natuurlijke variatie aan in het landschap. De Natuurvlees keten bestaat uit een zogenaamde “gesloten kringloop”. Dat wil zeggen dat alle mest gebruikt wordt binnen de keten, er is dus geen mestoverschot. Zo zijn onze Nederlandse natuurgebieden de leverancier van ecologisch en duurzaam verantwoord stukje vlees.

Natuurlijk buitenleven
De vrouwelijke runderen verblijven minimaal 180 dagen (24 uur per dag) per jaar buiten. Zo houden ze de natuur open en geven ze de ruimte aan allerlei plantensoorten die anders in de verdrukking zouden komen. Wanneer ze een periode binnen moeten staan (o.a. gedurende de wintermaanden), dan gebeurt dit in een traditionele stal met veel stro en ruimte. Dierenwelzijn is altijd een belangrijk issue.

Kwaliteitsvlees met een volle karakteristieke smaak
Bij ons Natuurvlees wordt uitsluitend gebruik gemaakt van vrouwelijke runderen. De runderen eten gevarieerd, bewegen veel en worden minimaal 3 en maximaal 9 jaar oud. Zo krijgt het vlees voldoende tijd om te rijpen en de smaak uit de natuur in zich op te nemen. Het resultaat is mals en sappig rundvlees met een volle, karakteristieke smaak uit de Nederlandse natuurgebieden.

Natuurlijke verhouding
Het Natuurvlees wordt verkocht in natuurlijke verhouding. Dit wil zeggen dat het ‘hele’ rund wordt verwerkt van kop tot staart. Elk rund heeft zoveel moois te bieden; van luxe delen tot gehakt en stoofdelen. Natuurvlees biedt volop inspiratie in elke keuken.

BAKKERIJ TEUN - PANNINGEN

Bij onze gerechten serveren wij brood van bakkerij Teun. Zij maken ambachtelijk brood waar de smaken in samenwerking met ons zijn bedacht. Hier komt de expertise van de bakker en onze creativiteit dus samen bij u op tafel.

Drankenkaart

warm

koud

aperitieven

cocktails

bier van het vat

bieren op de fles

Wit en weiss

blond bier

Trappisten en Tripel

Quadrupel

Strong Ale

IPA

Fruitig bier

Alcoholvrij

wijnen

WIT

ROOD

ROSÉ

PROSECCO

bonvi wijnen

gedistilleerd

whiskey

cognac

gin - tonic

Geserveerd met bijpassende tonic van Fevertree
Borrelkaart
12.00 - 0.00 uur